Prezentare locul de joaca Hopa Topa din Sibiu


HABITAUL. Spatiul este in întregime dedicat copiilor, special amenajat astfel incat sa devina un tarâm al fericirii, al copilariei. Un spatiu care cu greu poate fi reprodus in alta parte.

OSPITALITATEA. Va veti bucura de cea mai calduroasa primire si gazduire, va veti simti confortabil. Copilul tau, dar si tu ca parinte veti deveni foarte repede familiari in raport cu habitatul si personajul Hopa Topa.

PERSONALUL. O echipa tânara, atent selectionata pentru care creativitatea, buna dispozitie si atitudinea responsabila, bazate pe expertize profesionale ii reprezinta.

ATMOSFERA. Odata intrat in acest spatiu pana si tu, parinte fiind, iti vei fi dorit sa mai fi fost copil.

TENDINTA. Vom da personalitate acestui spatiu de joaca asa cum vom incerca sa ajutam la constructia personalitatii copilului tau. Hopa Topa va deveni ceea ce isi doreste fiecare copil.

hopa si topa ORIGINALITATE. Prin ceea ce am construit, prin ceea ce oferim ne considerem originali.

PROTECTIE. Echipamentele, alimentatia si personalul HOPA TOPA sunt elemente de protectie pentru copilul tau! Toate sunt autorizate pentru a putea fi puse la dispozitia voastra!

ANOTIMPUL. Caldura excesiva, ploaia, vântul. frigul, înghetul, toate acestea pot fi motive întemeiate sa opresti copilul de la ceea ce ii este mai drag: joaca!

Cu HOPA TOPA anotimpul nu mai este o problema!